Olivier Stegehuis - Badkameraankoopmakelaar

Jouw badkamer voor de beste prijs

Ik help je om jouw badkamer zo goed(koop) mogelijk aan te schaffen! Maak als je wilt gebruik van mijn no cure, no pay dienstverlening.

“Hallo, ik ben Olivier, en ik heb zelf als badkamerspecialist mogen ervaren hoe grote badkamerzaken werken. Woningeigenaren dwingen om bepaalde aankopen te doen, en overal een percentage bovenop zetten. Ik wilde het anders doen. Het resultaat, is de Badkameraankoopmakelaar.”

Lieke & Dennis

Omdat Olivier zelf geen badkamers verkoopt
kan hij onafhankelijk en eerlijk advies geven

“Wat fijn om daadwerkelijk onafhankelijke bemiddeling te krijgen bij de aanschaf van een badkamer. Wij hebben het altijd ongemakkelijk gevonden om bij een assertieve verkoper “nee” te moeten zeggen, of om te onderhandelen. Olivier heeft deze werkzaamheden compleet voor ons uit handen genomen, waardoor we nu met een mooie badkamer zitten tegen een ontzettend scherpe prijs. Complimenten!”

Frank op de Woerd

kocht zijn droombadkamer voor de beste prijs op advies van Olivier

Wil je een badkamer aanschaffen, maar ben je bang dat je overweldigd wordt met verkooppraatjes en uiteindelijk teveel voor je ideale badkamer betaald?

VOOR EEN BADKAMER VAN

€10.000

BETAAL JE MEESTAL MEER DAN

€13.000

Niet alle badkamerverkopers zijn even transparant...

Net als vele winkels, zijn badkamersverkopers niet altijd even eerlijk over hun prijzen. Ze beweren “korting” te geven, maar proberen net als iedere andere winkel natuurlijk de hoogste marges te halen. En dat maakt het vaak lastig om verkopers op hun woord te geloven: ze willen je namelijk iets voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen, en dan ook nog liever vandaag dan morgen!

Wat zou het een opluchting zijn..

Als er een partij zou zijn die volledig transparant is. Met onafhankelijk advies én die op elk moment van de dag bereikbaar is. Die al je vragen beantwoord en voor je klaar staat met eerlijk advies, zodat jij achteraf niet baalt dat je teveel hebt betaald.

Het ligt niet aan jou!

Het is echt best moeilijk om een goede badkamer aan te schaffen. Je doet dit natuurlijk niet dagelijks. En degene die jou een badkamer probeert te verkopen doet dat wel. Sterker nog: verkopers in dit soort zaken worden dagelijks getraind om de ideale manier te vinden om jou bepaalde aankopen te laten doen. En daar kun je jezelf vaak niet tegen wapenen.

 

Dat moet anders kunnen.

Ik ben jouw badkameraankoopmakelaar

“Mijn naam is Olivier, en ik heb zelf als badkamerspecialist mogen ervaren hoe grote badkamerzaken werken. Door jarenlange ervaring in zowel het plaatsen als het bemiddelen in badkamers heb ik een goed inzicht in wat er nodig is bij de aanschaf van jouw badkamer. Ook geeft het mij een goede onderhandelingspositie aan tafel. Zelf verkoop ik dus geen badkamers: ik voorzie jou van onafhankelijk advies en help je zo om de beste badkamer te vinden voor de beste prijs. En dat is niet moeilijk, met jaren aan ervaring!”

Wat ik doe

Ik voorzie je van volledig professioneel advies: ik heb geen enkel belang bij keuzes die jij maakt. In tegenstelling tot verkopers van badkamers die hun eigen belangen nastreven, heb ik geen enkel belang bij de keuzes die je maakt. Ik werk voor mezelf, en vooral voor jou.

Altijd de beste prijs voor jouw droombadkamer

De beste badkamer voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is waar ik voor sta. Eerlijk en onafhankelijk advies zodat jij jaren met een goed gevoel kan genieten van jouw droombadkamer. Kies het pakket wat het beste bij jou past. De inhoud van het basispakket zit standaard bij de dienstverlening. Voor welk pakket je ook gaat.

Basis

In elk pakket

Altijd inbegrepen

Brons

25%

Over het bedrag dat we besparen

Zilver

35%

Over het bedrag dat we besparen

Goud

Start bij €750

Plus 2.5% van het badkamerbudget

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek nu je gratis intake en krijg een introductie tot mijn dienstverlening.

Garantie & voorwaarden

  • No-cure no-pay: bij brons en zilver is het no-core no-pay. Als je niks bespaard, hoef je ook niet te betalen;
  • Altijd gratis intake: neem rustig de tijd om na te denken of je mijn hulp wilt inschakelen;
  • Altijd onafhankelijk advies;
  • Altijd meerdere offertes worden vergeleken
  • De keuze blijft bij jou, je beslist zelf waar en wanneer je jouw nieuwe badkamer aanschaft!
Olivier badkameraankoopmakelaar foto
Handtekening badkameraankoopmakelaar
1.258 woningbezitters gingen je al voor!

Veelgestelde vragen...

Dat hangt van heel veel factoren af die wij graag in een vrijblijvend (gratis) intakegesprek met je bespreken.

Ja dat kan als je bijvoorbeeld eerst voor pakket brons gaat, maar blijkt dat pakket zilver voor jou onderaan de streep beter uitpakt, dan kan dat gewoon. Nadat wij een vernieuwde aanbieding dan wel betere prijs voor je hebben kan jij beslissen welk pakket je kiest!

Nee wij garanderen dat niet, maar in 95% van de gevallen lukt dat wel. Als we geen betere prijs kunnen regelen dan kunnen we over het algemeen wel een beter product voor dezelfde prijs. In die andere 5% van de gevallen heb je dus zelf al de beste prijs geregeld. Dat kan ook een geruststelling zijn! 

Ja wij lopen die altijd na op compleetheid, juistheid en kwaliteit van producten

Nee wij handelen volledig onafhankelijk, wel weten wij waar de beste prijs krijgen voor de producten en zullen die offertes dan ook daar waar die het beste is opvragen.

Een beller is sneller, maar wil je liever per email of Whatsapp contact hebben dan kan dat ook.

Bereid je goed voor en één van die voorbereidingen kan zijn een vrijblijvende intake met mij -> hier in te plannen!

Dat doe jij, wij bemiddelen voor je en hoe we dat doen hangt samen met je pakketkeuze. Jij bepaalt en jij moet een goed gevoel hebben bij de showroom.

Dat hangt van zoveel wensen en eisen af daarvoor adviseren wij je een vrijblijvende intake te plannen, dan kunnen wij je goed op weg helpen.

Ja die zijn er! Er is wel een grote MAAR want dat betekent niet dat die zaken ook daadwerkelijk de beste prijs voor je badkamer aanbieden. Wij weten waar je welke producten voor de beste prijs kan kopen. 

Wil jij jouw badkamer voor de beste prijs?

verbouwprocess

Het verbouw stappenplan

Bespaar jezelf talloze uren zoeken op het internet en gebruik ons ideale bouwproces: in 6 stappen je droomhuis!

Voor je kan gaan (ver)bouwen is er vaak evenveel tijd nodig als het verbouwen zelf. Want goed voorbereid is het halve werk, maar zeker ook een stuk minder kopzorgen! Hoe weet je of je niks vergeet? Of heb je vooraf rekening gehouden met bepaalde zaken?