Christa Verploeg - DAS

Wij zijn er als je juridische hulp kunt gebruiken

DAS ontzorgt je in elke fase van je verbouwing – voor of na – we staan voor je klaar om juridisch problemen voor je te voorkomen of op te lossen!

Lieke & Dennis

De beschikbaarheid en bereikbaarheid wanneer je hulp het hardst nodig hebt, was echt heel fijn! We stonden niet alleen, de juiste juridische hulp is altijd binnen handbereik en dat geeft echt een fijn gevoel.” 

Jan & Madeleine

Schakelden Christa van DAS in voor hun verbouwing in Tilburg

Wil je gaan verbouwen maar...

Of ben je al aan het verbouwen maar…  

Vaak horen we dit soort verhalen

“Ik weet niet wat ik moet doen zodat mijn verbouwing alsnog in orde komt. Ik ben best wel wanhopig en boos, na de zoveelste keer zijn ze weg en ik ben d’r echt klaar mee! Ik voel me alsof me onrecht is aangedaan. Het werk is niet af en niet naar behoren opgeleverd maar ik heb het gevoel alsof ik niet gehoord wordt en de aannemer onbereikbaar is. Ze reageren niet meer en ik voel me machteloos. En ik moet wel betalen maar het is nog helemaal niet naar m’n zin. En de zorg neemt toe: komt het wel goed als ze nog wel terug komen want misschien wordt het nog wel erger?”

Wat zou het een opluchting zijn...

Als je rust hebt  in de verbouwing en dat het allemaal goed komt. Je heeft je zaken goed geregeld, je heeft een gesprekspartner gevonden die je begrijpt en helpt met de juiste stappen te zetten om het tij te keren. Jouw verbouwing gaat lukken en de afspraken worden netjes nagekomen. De aannemer doet wat hij wil, hij levert op wat we hadden afgesproken en alles blijft binnen de perken. Alles wordt netjes geregeld. Problemen zijn voorkomen, of problemen zijn opgelost. Jouw droom is om fijn te wonen in het huis wat je had voorgesteld, gaat met DAS probleemloos lukken!

De problemen liggen vaak niet aan jou!

Het ligt niet aan jou dat je de regels niet exact weet, de meeste mensen gaan halsoverkop verbouwen en vergeten de zaken goed te regelen. Je dacht dat je er was toen je de financiering rond had, maar toen begon het zware werk pas echt. Ook al heb je soms gelijk, dat krijg je niet meteen.

MIJN NAAM IS

Christa Verploeg

DAS is al sinds 1917 specialist in juridisch advies met experts binnen het verbouwdomein. Wist je dat in de wet aannemerij ook een apart hoofdstuk kent? Met 120.000 juridische zaken per jaar heeft DAS als vakexpert haar sporen verdient met de meeste praktijkervaring. Met een gemiddelde beoordeling van 7,5 scoort DAS bovengemiddeld in juridische dienstverlening. DAS ondersteunt niet alleen je als woningeigenaar maar ook aannemers die tegen problemen aanlopen. Daarmee kennen we beide kanten van bijna elk verhaal in de verbouw & renovatie. Die kennis kun je per direct ook toegepast krijgen op jouw verbouwing.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ook al ben je halsoverkop begonnen, we helpen je om op de juiste manier te starten of de verbouwing op de juiste manier toch netjes opgeleverd te krijgen. We zorgen ervoor dat het geschil professioneel wordt voorkomen of aangepakt, we schatten de situatie in en geven een passend advies.

Hoe voorkom je juridische problemen?

 • Duidelijke afspraken maken met je verbouwteam
 • Een goede voorbereiding bespaart je hoop gedoe qua juridische problemen
 • Als je weet waar je op moet letten bij het selecteren van de juiste partij – bespaart je een hoop gedoe
 • Kies een partij die ook met alles op papier wil zetten – dat redt de verbouwing!
 • Kijk niet alleen naar de prijs, maar bijv. ook naar de afspraken, voorwaarden en wat je precies krijgt
 • Check hoe het zit met de garantie
 • Of je nou wel of niet rechtsbijstand verzekerd bent, je kunt bij DAS terecht
 • Laat je goed juridisch adviseren voor je stappen onderneemt
 • Met alle goede bedoelingen andere aannemer laten komen die het wel op zou lossen en die meerkosten verhalen op je oude aannemer
 • Te snel in de actie gegaan en daardoor fouten gemaakt en de situatie verslechtert
 • De communicatie wilde je strak trekken maar dat had een averechts effect
 • Mensen negeren elkaar en dat maakt het erger

Direct hulp bij geschillen rondom je verbouwing

Op televisie zie je vaak genoeg programma’s over slecht uitgevoerde verbouwingen of bonje met de buren. Dat overkomt altijd een ander, dacht je. Maar ook bij jou kan er een discussie met je buren of aannemer ontstaan waar je niet meer samen uit komt. De juristen van DAS helpen je graag om deze problemen op te lossen. Rechtshulp On-Demand helpt je bij conflicten rondom jouw verbouwing – waaronder de meest voorkomende geschillen, een conflict met de buren of een conflict met je aannemer.

Juridische Checklist

Gratis

Samenwerken in de
VerbouwApp van Hart voor je Huis

Gratis

10 Minuten Juridisch Advies

Gratis

Brief Herstelverzoek Aannemer

Gratis

Ingebrekestelling Aannemer

€45

30 Minuten Juridisch Advies

€89

Beoordelen Rechtspositie

€399

Onderhandeling door een Jurist

€1089

Waarom kiezen voor DAS?

 • Voor €69 krijg je vrijblijvend direct een jurist aan de lijn

 • Een telefoontje kan je al super veel zekerheid geven die een wereld van verschil kunnen betekenen in jouw zaak
 • Het grote netwerk van juristen en korte lijntjes met bouwkundigen is een groot pré – daarmee weet je zeker dat je terzake deskundige mensen op jouw zaak krijgt

Wil je je net als Christa Verploeg van DAS als professional aansluiten bij Hart voor je Huis?

verbouwprocess

Het verbouw stappenplan

Bespaar jezelf talloze uren zoeken op het internet en gebruik ons ideale bouwproces: in 6 stappen je droomhuis!

Voor je kan gaan (ver)bouwen is er vaak evenveel tijd nodig als het verbouwen zelf. Want goed voorbereid is het halve werk, maar zeker ook een stuk minder kopzorgen! Hoe weet je of je niks vergeet? Of heb je vooraf rekening gehouden met bepaalde zaken?