Flipd - Verbouwplan

Vol vertrouwen aan je verbouwing beginnen!

Helderheid en de stip op de horizon zodat je precies weet wat je wil en krijgt! 

Al onze onzekerheden over keuzes en verbouwstress zijn nu weg, we hebben een stip op de horizon!

Lieke & Dennis

“We hebben 100.000 ideeën en weten niet precies waar we heen willen. Wel ongeveer wat we mooi vinden, maar de stappen er naartoe zijn heel moeilijk. Ook vinden wij het een uitdaging om van beide stijlen een gezamenlijk plan te maken. Wat moeten we met deze ruimte? Zijn we niks vergeten? Zijn dit wel de goede keuzes? We kunnen ons geld maar 1 keer uitgeven. Hoe gaan we dat doen? Hoe gaat het eindbeeld worden? En we hebben ook nog eens tijdruk omdat we een woning op het oog hebben.” 

Annie & Koen

Schakelden Flipd in voor hun verbouwingsplan in Amstelveen

Herken je dit?

ER ZIT EEN GAT TUSSEN

Jouw idee

EN DE

Aannemer

Hoe kun je een verbouwplan maken, zodat je precies weet wat je krijgt en de aannemer weet wat die moet doen?

Wat zou het een opluchting zijn...

Als je minder twijfels hebt en weet welke stappen er genomen moeten worden. Je een helder beeld hebt, en je precies weet wat je moet gaan doen. Nu kun je de aannemer bellen en zeggen: zo wil ik het, maak dit! Zo hoef je geen ad-hoc beslissingen te maken en ervaar je minder of geen stress tijdens de verbouwing. 

Een verbouwing waar je enthousiast van wordt!

verbouwplan filpd hart voor je huis

Wij zijn Flipd, aangenaam

Wij zijn Flipd; Xander, Melanie en Inge. Onze missie is om verbouwen voor iedereen leuk en toegankelijk te maken. Je verbouwt immers niet elke dag! Onze achtergronden in architectuur/bouwkunde en visual interieur design, helpen we je om de verbouwing zo prettig mogelijk te laten verlopen.  Vanaf november 2021 vormen we elk verbouw-idee om tot een succesvol plan.

Het meeste uit je verbouwing halen

De aannemer is goed in bouwen, maar kan je niet helpen met een concreet plan. De architect voelt misschien wat te ‘groot’ voor je? Je hebt bijvoorbeeld al een Pinterest bord gemaakt, maar hoe kun je dit toepassen op jouw woning? Hoe haal je het meeste uit die uitbouwen? Of hoe kun je de zolder die je wil ombouwen naar 2 slaapkamers het beste indelen? Flipd heeft alles in huis om op 1 lijn te komen met je wensen en wat je wilt bereiken met je verbouwing. De wensen, stijlen en verwachtingen brengen zij voor je op 1 lijn. En vertalen dit in een concreet verbouwplan voor je.

Start met de
checklist van Flipd
in de VerbouwApp

Waar moet je aan denken voordat je gaat verbouwen? Starthandig met 17 to-do's in de kant-en-klare checklists in de VerbouwApp! Zo denk je vooraf je verbouwing overal over na en krijg je achteraf geen spijt! Samengesteld door Flipd, toepasbaar op elke verbouwing. Ook die van jou…

verbouwapp checklists verbouwing juridisch voorbereiding

Wat zijn je sleutels tot succes, in je verbouwing?

Een juiste overdracht van de technische mogelijkheden van je woonwensen naar de aannemer of vakman. Met een goede overdracht van je idee weet je precies dat je krijgt wat je verwacht.

Trek de sfeer van de woning door in de rest van de woning of uitbouw, keuken, hal of badkamer. Als je voor de landelijke woning kiest, dan wil je overal in huis die sfeer voelen. 

Wat is een praktische leefindeling van de woning? Als je een verbouwplan gaat maken is het belangrijk dat alle ideeën, wensen, woonsituatie, samenstelling van je gezin en andere gewoontes in je leven daarin verwerkt zijn. Laat daar iemand over meedenken, dan krijg je achteraf geen spijt van keuzes waar je vooraf niet over hebt nagedacht. Zo slaagt jouw verbouwplan! 

Er zijn zoveel keuzes, en omdat je dit niet elke dag doet zijn er vast ook dingen waar je niet snel over nadenkt. Zet alles keuzes op een rij en werk alle stapjes daarnaartoe uit. Waar moeten de stopcontacten, hoe moeten die leidingen voor de loodgieter lopen? Zorg dat al die vragen in een goed plan zijn verwerkt.

Een uitgewerkt plan helpt je om te weten wat je gaat krijgen. Het is duidelijk! Je weet waar je het over hebt en waar je op terug kan vallen bij de oplevering van je woning.

Van verbouwplan naar succesvolle realisatie!

Project 1
Nieuwbouwwoning

Weesp

Project 2

Bijzonder Tiny House 

Beverwijk

Project 3
 Klushuis – jaren 30 woning

Utrecht

Zo weet je wat je krijgt! Laat je verrassen.

De aannemer kan je niet goed helpen met de bepaling van de plannen: die wil weten wat je wil, maar dat heb je nog niet goed voor ogen. Via Paint en Floorplanner lukt het je niet om goed op schaal in te tekenen of de sfeer goed over te laten komen. 

 

Daarom kun je onze partner Flipd betrekken bij het visualiseren en het technisch mogelijk maken van je idee. Ze verrassen je ook altijd met een idee vanuit hun eigen visie. Een soort vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’, hoe leuk en nuttig is dat? Wat verbouwen kun je maar een keer goed doen!

Kick-startstessie
Verbouwen

350,-

Verbouwplan

Op maat

Deze trotse woningbezitters werkten al met Flipd

Garantie & voorwaarden

  • Neem de kickstart sessie om het water af te tasten met elkaar

  • Uitgewerkte 3d styling en materialisatie

  • Plan gepresenteerd wat naar een aannemer kan

  • Klantgericht

  • Overdracht naar de aannemer

Veelgestelde vragen...

Zij maken verbouwplannen. Daarmee maken ze het mogelijk dat jij vol vertrouwen en enthousiasme je verbouwing ingaant. Ze zijn ervan overtuigd dat, met een goed verbouwplan, iedereen in staat is om zijn of haar (klus)huis helemaal naar eigen smaak te flippen. Ze weten hoeveel er bij een verbouwing komt kijken en hoeveel keuzes er te maken zijn. Ook  denken ze met je mee op creatief én technisch vlak. Zo weet je zeker dat je op voorhand de juiste keuzes maakt zodat je alles uit je verbouwing haalt. 

Begin met een goed plan! Kom je er niet helemaal uit? Of wil je liever een expert die jouw verbouwplan maakt?

Bel vandaag nog voor een korte kennismaking met FlipD. Ze denken graag met je mee.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Nieuwe indeling en plattegronden 
  • 3D afbeeldingen van het eindresultaat
  • Praktische oplossingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht
  • Technische uitwerking volgens wettelijke maatstaven
  • Vergunningsaanvraag en het contact met de gemeente

Kennismaking: We komen bij je langs zodat je ons al je woonwensen kan vertellen. Zet de koffie maar vast klaar!

Ontwerp: We maken nieuwe indelingen met praktische oplossingen, sfeervolle moodboards en heldere 3D renders.

Presentatie: Ga rustig zitten en laat je verrassen door de mogelijkheden van je huis. We nemen je visueel mee in jouw verbouwmogelijkheden.

Vergunningsproces: Als het nodig is om een vergunning voor de verbouwing aan te vragen, gaan wij in gesprek met de gemeente. We nemen het volledige proces uit handen.

Realisatie: De plannen zijn rond! We zorgen dat het hele pakket, inclusief technische tekeningen, wordt overgedragen aan jou en de aannemer.

Een goede vraag! Elk traject is maatwerk dus mail of bel ons, dan kunnen we je meer vertellen. En no worries, je zit nergens aan vast!

Door te beginnen met een duidelijk plan zorg je dat je in een vroeg stadium al alle keuzes maakt. Hierdoor loop je later niet tegen onverwachte dingen aan. Een aannemer kan op basis van een Verbouwplan van Flipd een duidelijke offerte en tijdsplanning maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En het leukste van alles, doordat we werken met 3D renders en moodboards weet je precies hoe je huis eruit komt te zien na de verbouwing. 

Nee, daar kunnen we je helaas niet bij helpen. Maar we sturen je natuurlijk niet met een kluitje het riet in. Als de plannen definitief zijn gemaakt zorgen we dat we samen alles overdragen aan de aannemer. Zo weten we zeker dat de plannen duidelijk zijn voor iedereen!

Bel ons of stuur een mail, klik hier. We vinden het altijd leuk om wat van je te horen, tot snel!

Wil je je net als Flipd als professional aansluiten bij Hart voor je Huis?

verbouwprocess

Het verbouw stappenplan

Bespaar jezelf talloze uren zoeken op het internet en gebruik ons ideale bouwproces: in 6 stappen je droomhuis!

Voor je kan gaan (ver)bouwen is er vaak evenveel tijd nodig als het verbouwen zelf. Want goed voorbereid is het halve werk, maar zeker ook een stuk minder kopzorgen! Hoe weet je of je niks vergeet? Of heb je vooraf rekening gehouden met bepaalde zaken?