Wij helpen je zodat jouw verbouwing in één keer goed opgeleverd wordt binnen budget én planning

Rond jouw verbouwing succesvol af door de juiste (verbouw)informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal.

Als we vooraf hadden geweten hoe ingewikkeld het zou zijn
hadden we het compleet anders aangepakt

Lieke & Dennis

“Bij onze eerste verbouwing dachten we dat we alles zelf wel konden, en waren we soms ook zelf aannemer aan het spelen. Nu achteraf, na alle tegenvallers en verkeerde keuzes die we toen hebben gemaakt – hebben we voor de verbouwing van ons nieuwe huis direct Hart voor je Huis ingeschakeld. Het voelde alsof we nu ⅔ van het werk al voor de verbouwing erop hadden zitten, waardoor de eigenlijke verbouwing zo ongelofelijk veel makkelijker verliep! Ik zou het iedereen aanraden!”

Lieke & Dennis

Schakelden Hart voor je Huis in voor hun verbouwing in Haarlem

Heb je plannen om te gaan verbouwen maar...

Of ben jij al aan het verbouwen? Dan herken jijzelf vast hierin 

EEN VERBOUWING VAN

€100.000

KOMT VAAK UIT OP

€130.000

En vaak ben jij dán nog niet tevreden met het eindresultaat

Voordat je aan de verbouwing begint, zit je op een roze wolk: “Verbouwen? Gaaf, dat doen we wel even!” Toch kom je erachter dat een verbouwing niet “even” te regelen is. Hoe bepaal je je wensen en budget? Wat is er technisch mogelijk? Maak je de juiste keuzes? Aannemers en vakmannen hebben pas over 6 maanden tijd. Als je er 1 gevonden hebt, blijken ze een hele andere taal te spreken. Offertes zijn niet te vergelijken en zijn allemaal duurder dan waar je op had gehoopt. Eenmaal begonnen blijkt 80% anders te gaan dan je had verwacht – je komt er achter dat je naïef was toen je de aannemers opdrachtbevestiging hebt ondertekend. Halverwege het proces kun je niet meer terug, de aannemer houdt voet bij stuk en hij blijft rekeningen indienen. Terwijl de deadline maar blijft opschuiven en je steeds minder blij bent met het resultaat. Maar je kunt niet meer terug!

Wat zou het een opluchting zijn...

Als je kon beschikken over een betrouwbare onafhankelijke partij die met alle stappen in het proces naar en tijdens verbouwen helpt! Die je de juiste tips influistert net voordat je ze nodig hebt. Zodat je van te voren al 100% zeker weet dat het resultaat top gaat worden zonder vervelende verrassingen. Binnen budget. Binnen de tijd. Zonder gedoe.

Een verbouwing waar je energie van krijgt!

Het ligt niet aan jou dat de weg naar een succesvolle verbouwing zo ingewikkeld is.

Aannemers beleven een gouden eeuw en zijn daarom nou eenmaal lastig te bereiken, communiceren niet zoals je had verwacht en komen met hogere prijzen dan je had gehoopt. Aannemers willen ook een goede boterham verdienen en weten dat jij maar 1 of 2 keer in je leven verbouwt en dus relatief onervaren bent. Omdat aannemers jouw primaire levensbehoefte (je huis!) gaan aanpakken, zullen ze nooit risico’s nemen en de werkzaamheden uitvoeren zoals zij gewend zijn om risico’s te voorkomen. Dat betekent dat ze vaak een oplossing aandragen die voor hen het meest voordelig is. Jij wilt je budget zo goed mogelijk besteden, de aannemer wil zo goed mogelijk verdienen. Dat zijn tegenstrijdige belangen waar je dus bijna altijd wrijving bij gaat ondervinden. Toch is er een manier om hier slim mee om te gaan.

We hebben al 2.500+ woningbezitters geholpen

De mensen achter Hart voor je Huis zijn thuis in de bouw. Ons doel is jou alle informatie brengen zodat je sterker aan tafel zit met je aannemer en uitvoerend bouwteam. Dat doen we door als onafhankelijke partij te bouwen aan tools om jouw als trotse woningeigenaar grip te geven op je verbouwing.

Hart voor je Huis Team
Group 849@3x

Verbouwen met een goed gevoel

Aannemers en vakmannen beheersen echt een vak, maar bijna allemaal vinden ze het lastig om met klanten te communiceren – zeker als er iets mis gaat. Bovendien is verbouwen waarschijnlijk niet jouw vak. Daarom breng Hart voor je Huis jou de juiste voorbereiding in de vorm van educatie, inspiratie en prijsinformatie samen in één platform – waardoor je verbouwing in één keer goed wordt opgeleverd.

Als je met zorg en zekerheid wil verbouwen…

 1. Neem echt de tijd voor het bepalen van je wensen
 2. Check wat je budget is en wat je daarmee kan doen
 3. Bedenk goed hoe je wilt verbouwen: zelf doen, aannemer inschakelen, vakmensen inschakelen of met een bouwbegeleider werken
 4. Zorg dat je op de juiste manier je offertes aanvraagt
 5. Vergelijk prijzen en wat er voor wordt gedaan grondig
 6. Zet alle afspraken altijd zwart wit op papier
 7. Maak met alle betrokken uitvoerders een planning en laat ze die bevestigen
 8. Stel alle projectinformatie aan alle deelnemers ter beschikking
 9. Zorg voor een goede bereikbaarheid van alle partijen tijdens de verbouwing
 10. Maak duidelijke afspraken over oplevering en wie wat doet bij opleverpunten
 11. Zorg voor een goed plan voor onderhoud na je verbouwing
 1. Je hebt nagedacht over wat je wil maar weet nog steeds niet of je de juiste keuzes hebt gemaakt
 2. Je hebt bij diverse partijen geprobeerd te kijken of je met je budget al je wensen kunt laten uitvoeren maar bent daar niet zeker van
 3. Je hebt geprobeerd aannemers en vakmensen te vergelijken – ook qua prijs en wat ze je aanbieden – maar komt daar zelf niet goed uit
 4. Je hebt op allerlei websites informatie geprobeerd te zoeken maar allemaal belichten ze een klein stukje van wat jij zoekt – je mist het overzicht
 5. Je hebt in Excel geprobeerd je verbouwing te plannen – ook qua financiën, maar je weet nog steeds niet of je het op de juiste manier doet
 6. Je bent in gesprek met vakmensen en aannemers maar er blijven misverstanden en onduidelijkheden boven komen
 7. Je bent misschien al aan het verbouwen maar je krijgt er geen grip op en maakt je zorgen of het wel goed gaat komen.

Maak kennis met

Hart voor je Huis

Hart voor je Huis geeft je het ideale bouwproces wat jou naar en tijdens je verbouwing voorbereid om je verbouwing tot een succes te maken. Daarbij krijg je op het juiste moment de juiste educatie, inspiratie en prijsinformatie via het juiste kanaal. Dat geeft je rust, een goed gevoel en maakt je in no-time wegwijs in de wereld van verbouwen.

Ook besparen en zorgeloos verbouwen?

Word lid van Hart voor je Huis voor eenmalig €299 € 49 en ontvang voor, tijdens en na je verbouwing de juiste (verbouw-)informatie op het juiste moment.

Word lid van Hart voor je Huis & krijg toegang tot het ideale bouwproces

€299

€49

Hart voor je Huis is het nieuwste verbouw platform van Nederland.

Word lid vòòr 1 mei 2021, dan ontvang je €250 euro korting op het ideale bouwproces.

Krijg toegang tot het verbouwproces naar optimaal wonen

Sluit je aan bij Hart voor je Huis en krijg toegang tot tientallen artikelen, e-mailreeksen en ebooks die zijn geschreven door verbouwexperts. Dit is het proces en enkele onderwerpen die worden aangeboden op ons platform:

Wat zeggen onze gebruikers...

Veelgestelde vragen...

Verbouwen is één van de gaafste dingen om in je leven te doen! Maar waarschijnlijk doe je dat 1 tot 2 keer in je leven. Veel mensen beginnen halsoverkop aan dit avontuur, zonder te beseffen wat dat verbouwen echt complexer kan zijn dan je denkt. Begin je te snel, onvoorbereid en zonder duidelijke afspraken aan je verbouwing, dan heeft dat altijd impact op de kwaliteit, planning of je budget. Door gebrek aan goede informatie, slechte communicatie en ontbreken van duidelijke afspraken met je verbouwteam, kan je voor vervelende verrassingen komen te staan. Dit betekent in de praktijk dat je:

 

 • Minder kunt verbouwen dan je dacht
 • Je de planning niet gaat halen terwijl dat wel écht moet
 • Er meerwerk bij komt kijken waar je niet op had gerekend
 • Het resultaat niet zo wordt als je had verwacht maar je niet op duidelijke afspraken terug kunt vallen
 • Je overzicht verliest en daardoor duurder uitkomt dan je dacht

Hart voor je Huis is een onafhankelijke partij dat woningeigenaren helpt met verbouwen zonder aannemers of vakmannen te verkopen. Wij proberen je te helpen door artikelen, ebooks en e-mailreeksen aan te bieden op hoog niveau. Wij bieden voor iedere trotse woningbezitter het ideale verbouwproces in de vorm van een betaalbaar lidmaatschap. Van het bepalen van je wensen t/m een succesvolle oplevering – wij nemen je in elke fase online bij de hand. 

We draaien je hele bouwproces om: alles wat je normaal tijdens zou doen, doen we nu vooraf. Het proces blijft hetzelfde (graven, heien, fundering t/m plintje), maar het voorbereidende proces dat gaan we helemaal omdraaien. De tijd die je daarin investeert, betaalt zich dubbel en dwars uit.

Nadat je lid bent geworden, krijg je onder andere direct toegang tot tientallen artikelen en ebooks op Hart voor je Huis die geschreven zijn door ervaren bouwexperts. Dit is een kleine greep van de onderwerpen die worden aangeboden op ons platform:

 

 • Hoe lees en vergelijk je offertes van aannemers
 • Hoe vind ik een goede aannemer
 • Hoe lees ik de algemene voorwaarden van een aannemer
 • Hoe werkt een vergunningsaanvraag
 • Hoe regel ik meerwerk afspraken
 • Wat zijn manieren om de waarde van je woning te vermeerderen
 • Hoe doe ik een duurzaamheidscheck
 • Hoe bepaal je het budget van je verbouwing
 • Hoe financier je de verbouwing
 • Wanneer kun je beginnen met verbouwen
 • Heb je een aannemer nodig voor je verbouwing of niet
 • Hoe stel je een onderhoudsplan op na oplevering
 • En nog veel meer…

Hart voor je Huis is nieuw. Vandaar geldt deze tijdelijke introductie actie voor februari en maart 2021 – word lid en profiteer direct van dit voordeel, ook al gaat je verbouwing pas over maanden beginnen. Het lidmaatschap brengt waarde in elk onderdeel van het verproces – van het bepalen van de wensen tot en met de daadwerkelijke oplevering. Je hebt er dus altijd wat aan!

Is de informatie die je van ons ontvangt niet naar wens, dan hebben we binnen 14 dagen niet goed geld terug garantie. Als je na de 14 dagen bedenktijd je lidmaatschap stop wil zetten, dan kan dat altijd.

Jazeker! Je kunt voor vragen en/of opmerkingen direct met ons chatten via het paarse chaticoon rechtsonderin van het scherm.

Unlock alle tips & tricks voor je verbouwing nu van €299 voor eenmalig €49