Bespaar duizenden euro’s aan onnodige kosten tijdens je verbouwing

Group 751@3x

Een goed begin is het halve werk. Hoe pak je dat goed aan? Wij nemen je online door elke fase heen.

Onze belofte

Hart voor je Huis is een onafhankelijke partij dat woningeigenaren helpt met verbouwen zonder aannemers of vakmannen te verkopen. Wij proberen je te helpen door een combinatie te maken van educatie, (prijs)informatie en inspiratie. Wij bieden voor iedere trotse woningbezitter het ideale verbouwproces in de vorm van artikelen. Van het bepalen van je wensen t/m een succesvolle oplevering – wij nemen je in elke fase online bij de hand.

 

Check hieronder onze methode!

Logo_Middel

In 6 stappen je droom bereiken:

Klik hieronder op de fase die voor jou van toepassing is:

Iedere keuze is van invloed op je eindresultaat

Een verbouwing is namelijk niet niks. Het begint al met de belangrijke keuzes in de beginfase zoals het bepalen van de uiteindelijke interieurindeling, het vinden van de juiste architect en het zoeken naar manieren om op je verbouwing te besparen en de waarde van je woning te vermeerderen. De keuzes die je tijdens deze fase maakt, zijn van gigantische invloed het uiteindelijke bouwproces- en dan hebben we het nog niet over het vinden van de juiste aannemer gehad…

Hoe weet je dat jouw aannemer je niet voor de gek houdt?

Want voordat je het weet heb je jouw wensen in kaart gebracht en een architect tekeningen laten maken, en moet je (misschien) op zoek naar een aannemer. SUPER ENG! Hoe weet je of je een aannemer kunt vertrouwen, hoe werkt die offerteaanvraag eigenlijk en hoe komt jouw aannemer bij die gigantisch hoge bedragen? Zodra je met professionele vakmensen in gesprek gaat merk je al vrij snel dat je toch minder weet dan je misschien wel had gedacht.

Wij helpen je stevig in je schoenen te staan

Het resultaat? Jij in een onzekere situatie, vakmensen zoals een aannemer die al snel de overhand nemen in jouw verbouwing, en kans op resultaten die je eigenlijk liever niet had gezien…

Dat kan en moet anders! 

Het team van Hart voor je Huis  komt allemaal uit de huizen/bouwsector, en geloof ons: we hebben allerlei gekke, wilde, verdrietige en geweldige situaties voorbij zien komen.  Wij geloven dan ook oprecht dat de juiste informatie  en begrip voor de situatie wonderen doet.

Wij staan klaar voor jou!

Het team van Hart voor je Huis komt allemaal uit de huizen/bouwsector, en geloof ons: we hebben allerlei gekke, wilde, verdrietige en geweldige situaties voorbij zien komen. Wij geloven dan ook oprecht dat de juiste informatie en begrip voor de situatie wonderen doet. Hoe meer jij weet over het werk van een aannemer, de termen in een offerte en alles wat bij een verbouwing komt kijken (van bouwkundige inspectie tot de oplevering), hoe meer zelfvertrouwen je hebt.

 

Wij geven jou de informatie die je nodig hebt om je ‘mannetje’ te staan en het eindresultaat van je verbouwing in eigen hand te hebben.

We hebben 50+ artikelen geschreven door verbouwexperts voor zowel de beginnende als ervaren verbouwer.

Jouw voordelen knop

“Wij fluisteren je de juiste info in zodat jouw verbouwing in
1 x goed wordt opgeleverd.”

5.258 woningbezitters gingen je al voor!

Lees tips & tricks voor je verbouwing vandaag nog