Met meer zelfvertrouwen verbouwen

Krijg overzicht in elke fase van je verbouwing en voorkom onnodige opleverpunten

Als we vooraf hadden geweten hoe ingewikkeld het zou zijn
hadden we het compleet anders aangepakt

Heb je plannen om te gaan verbouwen maar...

Of ben jij al aan het verbouwen? Dan herken jijzelf vast hierin 

BESPAAR MINSTENS

30%

VAN JE VERBOUWBUDGET DOOR MINDER FAALKOSTEN

Voordat je aan de verbouwing begint, zit je op een roze wolk: “Verbouwen? Gaaf, dat doen we wel even!” Toch kom je erachter dat een verbouwing niet “even” te regelen is. Hoe bepaal je je wensen en budget? Wat is er technisch mogelijk? Maak je de juiste keuzes? Aannemers en vakmannen hebben pas over 6 maanden tijd. Als je er 1 gevonden hebt, blijken ze een hele andere taal te spreken. Offertes zijn niet te vergelijken en zijn allemaal duurder dan waar je op had gehoopt. Eenmaal begonnen blijkt 80% anders te gaan dan je had verwacht – je komt er achter dat je naïef was toen je de aannemers opdrachtbevestiging hebt ondertekend. Halverwege het proces kun je niet meer terug, de aannemer houdt voet bij stuk en hij blijft rekeningen indienen. Terwijl de deadline maar blijft opschuiven en je steeds minder blij bent met het resultaat. Maar je kunt niet meer terug!

Wat zou het een opluchting zijn...

Als je kon beschikken over een betrouwbare onafhankelijke partij die met alle stappen in het proces naar en tijdens verbouwen helpt! Die je de juiste tips influistert net voordat je ze nodig hebt. Zodat je van te voren al 100% zeker weet dat het resultaat top gaat worden zonder vervelende verrassingen. Binnen budget. Binnen de tijd. Zonder gedoe.

Een verbouwing waar je energie van krijgt!

Krijg hulp in iedere stap van het verbouwproces:

Ook zorgeloos verbouwen?

Schrijf je in voor Hart voor je Huis en ontvang voor, tijdens en na de verbouwing de juiste (verbouw)informatie op het juiste moment.

Inschrijven voor het ideale verbouwproces:

Veelgestelde vragen...

Verbouwen is één van de gaafste dingen om in je leven te doen! Maar waarschijnlijk doe je dat 1 tot 2 keer in je leven. Veel mensen beginnen halsoverkop aan dit avontuur, zonder te beseffen wat dat verbouwen echt complexer kan zijn dan je denkt. Begin je te snel, onvoorbereid en zonder duidelijke afspraken aan je verbouwing, dan heeft dat altijd impact op de kwaliteit, planning of je budget. Door gebrek aan goede informatie, slechte communicatie en ontbreken van duidelijke afspraken met je verbouwteam, kan je voor vervelende verrassingen komen te staan. Dit betekent in de praktijk dat je:

 

  • Minder kunt verbouwen dan je dacht
  • Je de planning niet gaat halen terwijl dat wel écht moet
  • Er meerwerk bij komt kijken waar je niet op had gerekend
  • Het resultaat niet zo wordt als je had verwacht maar je niet op duidelijke afspraken terug kunt vallen
  • Je overzicht verliest en daardoor duurder uitkomt dan je dacht

Hart voor je Huis is een onafhankelijke partij dat woningeigenaren helpt met verbouwen zonder aannemers of vakmannen te verkopen. Wij proberen je te helpen door artikelen en ebooks aan te bieden op hoog niveau. Van het bepalen van je wensen t/m een succesvolle oplevering – wij nemen je in elke fase online bij de hand. 

We draaien je hele bouwproces om: alles wat je normaal tijdens zou doen, doen we nu vooraf. Het proces blijft hetzelfde (graven, heien, fundering t/m plintje), maar het voorbereidende proces dat gaan we helemaal omdraaien. De tijd die je daarin investeert, betaalt zich dubbel en dwars uit.

We nemen telefonisch contact met je op wanneer je aanmerking komt om lid te worden van Hart voor je Huis. Dan leggen we je graag uit wat je van het lidmaatschap kunt verwachten.

Nadat je lid bent geworden, krijg je onder andere direct toegang tot tientallen artikelen en ebooks op Hart voor je Huis die geschreven zijn door ervaren bouwexperts. Een kleine greep van de onderwerpen die we bespreken:

 

1. Hoe kom ik erachter wat ik wil en wat er mogelijk is?

2. Welke stappen doorloop ik tijdens een verbouwing?

3. Hoe bepaal en bewaak ik mijn verbouwbudget?

4. Wat zijn manieren om een verbouwing te financieren?

5. Hoe werkt een vergunningsaanvraag?

7. Hoe verzeker ik de verbouwing?

8. Hoe vind ik een goede aannemer?

9. Hoe vergelijk ik offertes?

10. Hoe lees ik de algemene voorwaarde van een aannemer?

11. Hoe leg ik meerwerk afspraken vast?

12. Hoe zorg ik ervoor dat de vaklieden zich aan de planning houden?

13. Hoe voorkom ik faalkosten?

14. Hoe regel ik een gestructureerd bouwoverleg?

15. Hoe stel ik een goed onderhoudsplan op na oplevering?

 

Én nog veel meer vragen die wij beantwoorden met het ideale bouwproces…

 

Je kunt altijd met ons chatten via het paarse chaticoon rechtsonderin van het scherm.

Schrijf je in op ons platform en unlock alle tips & tricks voor je verbouwing