Logo Paars

Offertes

Word een pro in het lezen van offertes
Dus het is eindelijk zo ver: je hebt je plannen klaar en staat op het punt om een offerte aan te vragen bij je aannemer. Maar hoe pak je dit aan en nog belangrijker: wat heb je nodig? We zetten het voor je op een rijtje – een goed voorbereid mens telt voor twee!

Als er een fase belangrijk is om jezelf van voldoende informatie te voorzien, is het wel de offerte fase. Deze fase bepaalt natuurlijk hoe jouw budget mogelijk besteed gaat worden en, of alles financieel wel verloopt zoals jij dat graag zou zien. Ontzettend belangrijk om jezelf goed te informeren, en precies (of in ieder geval ongeveer) te weten hoe alles in elkaar steekt.

Hoe bereid je jezelf voor
op de offerte aanvraag ?

Zo begin je met de juiste voorbereiding en informatievoorziening om een goede offerte toegestuurd te krijgen. Vervolgens is het, om te weten of een offerte transparant en eerlijk opgesteld is, belangrijk om te weten wat de termen in het overzicht betekenen. Zo weet jij precies waar die aannemer het over heeft, sta je je mannetje, en kun je er waar mogelijk direct de gemiddelde prijzen bij zoeken.

 

Maar het is niet alleen belangrijk om te weten wat er in een offerte staat: het is ook belangrijk te weten hoe een aannemer tot de offerte gekomen is! Dit alles en meer voorziet jou van de informatie die jij nodig hebt om stevig in je schoenen te staan!

Wij helpen je stevig in je schoenen te staan…

Het kan en
moet anders!

Het team van Hart voor je Huis komt allemaal uit de huizen/bouwsector,
en geloof ons: we hebben allerlei gekke, wilde, verdrietige en geweldige situaties
voorbij zien komen. Wij geloven dan ook oprecht dat de juiste informatie
en begrip voor de situatie wonderen doet.

326

Offertes bekeken en vergeleken

€ 5.250

Gemiddeld bespaard door meer tijd in de offerte-aanvraag te steken

54

Verschillende manieren van offertes maken gezien bij alle aannemers

ONTDEK

De top 3 meest recente artikelen

WE DELEN GRAAG AL ONZE VERBOUWTIPS & TRICKS MET JOU!

woningeigenaar op de bank met agenda en notitieblok voor de planning van de verbouwing
Offertes

Een planning maken voor je verbouwing: 8 tips

Het controleren van de oplevering is geen makkelijke taak: zeker niet als “leek”. We geven je dan ook graag een aantal essentiële tips die verborgen gebreken na oplevering mogelijk kunnen voorkomen.

Aannemer en vakman samen in bespreking over de verbouwing
Offertes

De juiste vakman vinden voor je verbouwing: 5 tips

Hoewel een aannemer of bouwbegeleider normaliter de juiste vakmensen voor jouw verbouwing inschakelt, kan het ook zo zijn dat je dit zelf wilt doen. Wanneer je bepaalde onderdelen van de verbouwing zelf oppakt bijvoorbeeld, of wanneer je ook andere projecten van start laat gaan (de renovatie van die oude badkamer of het monteren van een nieuwe keuken). In dit soort situaties is het natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat je de juiste vakman (of vrouw!) voor de juiste klus vindt. Maar hoe doe je dit? Hoe weet je of een vakman betrouwbaar is, welke tarieven zijn acceptabel en waar vind je deze vakmensen eigenlijk?

Staat jou onderwerp er niet bij?
Geen probleem!

Hulp bij het lezen van offertes?

Maak een vliegende start met een van onze pro’s!

Of doe de VerbouwScan en kijk hoe goed je bent voorbereid voor je verbouwing.

Wij staan klaar voor jou!

Hoe meer jij weet over het werk van een aannemer, de termen in een offerte en alles wat bij een verbouwing komt kijken (van bouwkundige inspectie tot de oplevering), hoe meer zelfvertrouwen je hebt. Wij geven jouw de informatie die je nodig hebt om je ‘mannetje’ te staan en het eindresultaat van je verbouwing in eigen hand te hebben.

Check hoe goed jij bent voorbereid op je verbouwing.

En doe de scan!