Professionals

Welke vakman- of vrouw je ook voor jouw verbouwing selecteert: ze hebben allen hart voor jouw huis! Ze werken volgens het Hart voor je Huis proces, en begeleiden je zonder stress naar het bereiken van je verbouwwensen. Zo weet je dat jouw verbouwing een succes word! 

verbouwplan filpd hart voor je huis

VERBOUWPLAN

Flipd

Dit zijn Melanie, Xander en Inge. Zij helpen jouw idee om te zetten naar een bouwtechnisch, realiseerbaar en concreet plan. Ook verrassen ze je graag met de verschillende opties die mogelijk zijn in je woning, helpen je met de vergunningsaanvraag en een goede overdracht naar jouw aannemer of vakman. Zo weet je wat je krijgt na je verbouwing.

zonnepanelen scherpe prijs

ZONNEPANELEN

Best By Solar

Zonnepanelen, een hot topic! Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Onze kwalitatieve partner zorgt voor een persoonlijke en transparante communicatie met een scherpe prijs zonnepanelen. Zo houden we het leuk.

zoofy vakman boeken

VAKMENSEN / KLUSJESMANNEN

Zoofy

Op zoek naar een vakman? Regel je klusje zonder gedoe! Je weet vooraf de uurprijs, zo heb je geen gestoei met offertes. Net als een taxi of thuisbezorgd maaltijd, bestel je nu ook een vakman online. Boek direct één van de 9.000+ elektriciens, loodgieters, klusjesmannen en andere vakmannen voor al jouw kleine klussen in en om het huis.

BOUWBEGELEIDER

Andre Kars

Elke verbouwing wordt een feestje - tot en met de oplevering aan toe. André legt de nadruk op de voorbereiding van de verbouwing en brengt tientallen jaren ervaring met zich mee.

INTERIEURONTWERP EN PLANNING

Gertie van Driel

Ze schreef er zelfs een boek over: Meer dan een dak boven je hoofd. Ze laat zien hoe je slimmer kunt plannen en indelen om je budget optimaal te besteden.

JURIDISCHE DIENSTVERLENING

Christa Verploeg

Samen met talloze andere experts bij DAS, is Christa Verploeg werkzaam als juridisch specialist binnen het verbouwdomein. Met 120.000 juridische zaken per jaar helpt DAS talloze woningeigenaren met juridische conflicten rondom verbouwen.

KEUKENAANKOOPMAKELAAR

Menno Vlek

Menno verkoopt geen keukens, maar helpt je de keuken zo goed(koop) mogelijk aan te schaffen. Dit doen hij met jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van keukens.

BADKAMERAANKOOPMAKELAAR

Olivier Stegehuis

Olivier verkoopt geen badkamers, maar helpt je de badkamer zo goed(koop) mogelijk aan te schaffen. Dit doen hij met jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van badkamers.

qoqon badkamer tegel en keuken

PERSOONLIJK WOONADVIES

Wooninspiratie studio Qoqon

Inspiratie opdoen voor de perfect passende badkamer en keuken die past bij jouw wensen? Qoqon is de plek waar je deze mogelijkheden kunt ontdekken. Je kan er vrijblijvend langs gaan om hun uitgebreide assortiment te bekijken. Voor advies kun je het beste een afspraak inplannen.

Ook aansluiten als partner?

Sluit je aan als partner op een stroom aan particuliere opdrachtgevers met serieuze verbouwplannen. Neem contact met ons op voor een kennismaking. We kijken er naar uit je te ontmoeten!