Professionals

Welke vakman- of vrouw je ook voor jouw verbouwing selecteert: ze hebben allen hart voor jouw huis! Ze werken volgens het Hart voor je Huis proces, en begeleiden je zonder stress naar het bereiken van je verbouwwensen.

BOUWBEGELEIDER

Andre Kars

Elke verbouwing wordt een feestje - tot en met de oplevering aan toe. André legt de nadruk op de voorbereiding van de verbouwing en brengt tientallen jaren ervaring met zich mee.

INTERIEURONTWERP EN PLANNING

Gertie van Driel

Ze schreef er zelfs een boek over: Meer dan een dak boven je hoofd. Ze laat zien hoe je slimmer kunt plannen en indelen om je budget optimaal te besteden.

JURIDISCHE DIENSTVERLENING

Christa Verploeg

Samen met talloze andere experts bij DAS, is Christa Verploeg werkzaam als juridisch specialist binnen het verbouwdomein. Met 120.000 juridische zaken per jaar helpt DAS talloze woningeigenaren met juridische conflicten rondom verbouwen.

KEUKENAANKOOPMAKELAAR

Menno Vlek

Menno verkoopt geen keukens, maar helpt je de keuken zo goed(koop) mogelijk aan te schaffen. Dit doen hij met jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van keukens.

BADKAMERAANKOOPMAKELAAR

Olivier Stegehuis

Olivier verkoopt geen badkamers, maar helpt je de badkamer zo goed(koop) mogelijk aan te schaffen. Dit doen hij met jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van badkamers.

Ook aansluiten als partner?

Sluit je aan als partner op een stroom aan particuliere opdrachtgevers met serieuze verbouwplannen. Neem contact met ons op voor een kennismaking. We kijken er naar uit je te ontmoeten!