Handige tools & Professionals

Start verstandig met een van onze online tools, zo maak je de weg naar jouw droomhuis makkelijker! Hulp nodig? Welke vakman- of vrouw je ook voor jouw verbouwing selecteert: ze hebben allen hart voor jouw huis! Ze werken volgens het Hart voor je Huis proces, en begeleiden je zonder stress naar het bereiken van je verbouwwensen. Zo weet je dat jouw verbouwing een succes word! 

CHECK JE VOORBEREIDING OP JE VERBOUWING

VerbouwScan

Vul de VerbouwScan in en ontvang direct een bewezen stappenplan over hoe je het beste kunt verbouwen.

GRIP OP JE VERBOUWING MET DE

VerbouwApp

Dit is de enige app die de verbouwing van jouw woning goed oplevert. Houd grip op je budget, begin met een stappenplan of boek een vakman. Jij wil toch ook verbouwen zonder stress, extra kosten en uitloop? Start nu!

INZICHT IN BOUWKOSTEN

Verbouwkosten zoekmachine

Wat je verbouwing gaat écht gaat kosten is een moeilijke vraag. De Verbouwkosten zoekmachine weet de kosten van meer dan 700 verbouwtaken.

verbouwplan filpd hart voor je huis

VERBOUWPLAN

Flipd

Dit zijn Melanie, Xander en Inge. Zij helpen jouw idee om te zetten naar een bouwtechnisch, realiseerbaar en concreet plan. Ook verrassen ze je graag met de verschillende opties die mogelijk zijn in je woning, helpen je met de vergunningsaanvraag en een goede overdracht naar jouw aannemer of vakman. Zo weet je wat je krijgt na je verbouwing.

exterieur tuin ontwerpen

DOE HET ZELF PAKKETTEN

Interieur in a box

Voor je interieur hebben we twee boxen waar je direct mee aan de slag kan voor een klein bedrag. Je hoeft zo geen professional voor een interieurplan in te schakelen. Check interieur in a box om zelf een verbouwplan te maken, en kleur in a box om de juiste sfeer te creëren. Natuurlijk vergeten denken we ook aan je exterieur, oftewel je tuin! Ga aan de slag met:

zoofy vakman boeken

VAKMENSEN / KLUSJESMANNEN

Zoofy

Op zoek naar een vakman? Regel je klusje zonder gedoe! Je weet vooraf de uurprijs, zo heb je geen gestoei met offertes. Net als een taxi of thuisbezorgd maaltijd, bestel je nu ook een vakman online. Boek direct één van de 9.000+ elektriciens, loodgieters, klusjesmannen en andere vakmannen voor al jouw kleine klussen in en om het huis.

qoqon badkamer tegel en keuken

PERSOONLIJK WOONADVIES

Wooninspiratie studio Qoqon

Inspiratie opdoen voor de perfect passende badkamer en keuken die past bij jouw wensen? Qoqon is de plek waar je deze mogelijkheden kunt ontdekken. Je kan er vrijblijvend langs gaan om hun uitgebreide assortiment te bekijken. Voor advies kun je het beste een afspraak inplannen.

INTERIEURONTWERP EN PLANNING

Gertie van Driel

Ze schreef er zelfs een boek over: Meer dan een dak boven je hoofd. Ze laat zien hoe je slimmer kunt plannen en indelen om je budget optimaal te besteden.

JURIDISCHE DIENSTVERLENING

Christa Verploeg

Samen met talloze andere experts bij DAS, is Christa Verploeg werkzaam als juridisch specialist binnen het verbouwdomein. Met 120.000 juridische zaken per jaar helpt DAS talloze woningeigenaren met juridische conflicten rondom verbouwen.

KEUKENAANKOOPMAKELAAR

Menno Vlek

Menno verkoopt geen keukens, maar helpt je de keuken zo goed(koop) mogelijk aan te schaffen. Dit doen hij met jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van keukens.

BADKAMERAANKOOPMAKELAAR

Olivier Stegehuis

Olivier verkoopt geen badkamers, maar helpt je de badkamer zo goed(koop) mogelijk aan te schaffen. Dit doen hij met jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van badkamers.

zonnepanelen scherpe prijs

ZONNEPANELEN

Best By Solar

Zonnepanelen, een hot topic! Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Onze kwalitatieve partner zorgt voor een persoonlijke en transparante communicatie met een scherpe prijs zonnepanelen. Zo houden we het leuk.

Het verbouw stappenplan

Bespaar jezelf talloze uren zoeken op het internet en gebruik ons ideale bouwproces: in 6 stappen je droomhuis!

 

Voor je kan gaan (ver)bouwen is er vaak evenveel tijd nodig als het verbouwen zelf. Want goed voorbereid is het halve werk, maar zeker ook een stuk minder kopzorgen! Hoe weet je of je niks vergeet? Of heb je vooraf rekening gehouden met bepaalde zaken?

Start je
verbouwing met de wensen in kaart brengen

Waar moet je aan denken voordat je gaat verbouwen? Starthandig met 17 to-do's in de kant-en-klare checklists in de VerbouwApp! Zo denk je vooraf je verbouwing overal over na en krijg je achteraf geen spijt! Samengesteld door onze verbouw expert, toepasbaar op elke verbouwing. Ook die van jou…

verbouwapp checklists verbouwing juridisch voorbereiding

Stappenplan verduurzamen

Wat is de juiste manier om te verduurzamen en waar begin je? Wat je ook voor woning hebt: een nieuwe of oudere woning, er zijn altijd wel maatregelen die je kan doorvoeren om je woning te verduurzamen. Sterker nog, de subsidies die beschikbaar zijn maakt het steeds makkelijker. We leggen uit hoe je erachter komt wat jouw woning al voor verduurzaamde maatregelen heeft, en hoe je verduurzamen kan aanpakken. Wij hebben een stappenplan voor je

Kickstart je
verduurzaming

Krijg alle informatie over het verduurzamen van je woning in 1 klik met de kant-en-klare checklists in de VerbouwApp! Zo weet je de doorlooptijd, kostenindicatie, bouwinformatie en wat het kost om dit mee te financieren in je hypotheek.

verbouwapp checklists verbouwing juridisch voorbereiding