Qoqon - Woon studios

Jouw woonstijl begint in onze studio

We bieden jou een pinterestwaardige studio voor alles wat nagelvast in je woning wordt afgebouwd. Van binnenkomst, beleving – alles kun je uitzoeken om prachtig te wonen. Vloer, wandafwerking, keuken badkamer. Jouw woonbeleving start in onze studio.

De begeleiding van A-Z was geweldig,

we werden totaal ontzorgd. 

Lieke & Dennis

“Het is fijn dat alles aanwezig is: van keuzes maken t/m het regelen, inkopen, leveren en plaatsen van al onze wensen voor ons nieuwe huis.” 

Bas & Anne

Schakelden Qoqon in voor hun verbouwing in Amersfoort

Hierbij kan Qoqon jou helpen:

Herken je dit?

Om mijn woning af te bouwen, moet ik minstens 5 showrooms en andere adressen aflopen – van wanden, vloeren, keukens, badkamer, tegels en vakmensen vinden – waar vind ik die? Waar haal ik de tijd vandaan? Hoe vergelijk ik die? Ik zie op tegen agressieve verkopers en wil niet bedonderd worden. En ik wil niet 5 keer discussies voeren met allemaal verschillende partijen zonder echt geholpen te worden. Ik heb hulp nodig om aan de hand meegenomen te worden wat er allemaal kan. Ik ben op zoek naar een partij die me de weg wijst en eerlijk advies geeft.

VOOR

1 WONING

BEN JE AL GAUW

40 UUR KWIJT

Aan het bezoeken van 20 adressen in 10 verschillende steden en dan weet je nog niet helemaal zeker of je de juiste keuze gaat maken...

Wat zou het een opluchting zijn...

Ik wil in 1 keer een goede prijs krijgen en gewoon goed geholpen worden. Het is perslot van rekening voor ons droomhuis waar een flink bedrag mee gemoeid is. Ik wil bij 1 partij het totaalbudget kunnen verdelen zonder buiten mijn budget uit te komen. Ik wil relaxed keuzes maken. Ik wil mijn tekeningen kunnen doorgeven waardoor er een op maat gesprek komt – goed voorbereid, in gesprek gaan om onze droom vorm te geven. 

Eén aanspreekpunt voor de totale aankleding van mijn woning!

Welkom bij Qoqon

Eén plek is het allerbelangrijkst: die waar je jezelf bent. Waar jij je ’s ochtends klaarmaakt voor de dag. Waar je ’s avonds tot rust komt en in het weekend lang tafelt. Thuis. Je huis verdient het om met aandacht te worden ingericht. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe keuken, wandtegels of een badkamer: je vindt het bij Qoqon Keuken & Badkamer Studio’s. Laat je inspireren door de website of maak een afspraak om langs te komen bij één van onze vijf showrooms. 

Het Woonklaar traject is een verademing

Je kunt in jouw tempo een totaalaanbieding krijgen en daar rustig keuzes in maken. Op alle belangrijke onderdelen van je woning.

Qoqon is een jong merk met een lange geschiedenis. In 2019 bundelden drie familiebedrijven hun krachten: DSG, Bouwcenter De Zeeuw en Bouwcenter Filippo. Een mooi moment om een frisse start te maken met de showrooms, waarvan sommige al tientallen jaren bestaan. Het resultaat: een nieuw merk, eigentijdse keuken & badkamer studio’s en experts met jarenlange ervaring in het vak. Kom snel een keer langs en ervaar het zelf. Het Woonklaar traject helpt je om jouw wensen voor je woning te gaan realiseren – samen met Qoqon.

Alle mogelijkheden onder 1 dak, 
keuzes maken in jouw tempo

 • Achterhalen van je wensen en bekijken van de technische mogelijkheden;
 • Het maken van een grove kostenraming, om te kijken of de wensen binnen het gestelde budget passen.
 • Ik begeleid je bij jouw precieze wensen en adviseer je bij jouw keuzes;
 • Indien nodig, wordt er een bouwtekening gemaakt door een architect of ontwerper;
 • Indien nodig, worden de benodigde vergunningen geregeld;
 • Ik vraag offertes op en eventueel doe ik bouwopnames op locatie met diverse uitvoerende partijen zoals de constructeur, timmerman, stukadoor, loodgieter, elektriciën en interieurbouwer;
 • Ik maak een kostenoverzicht op basis van jeewensen en volgens de diverse offertes;
 • We nemen het kostenoverzicht samen door om te bepalen of al jouw  wensen erin staan en zodat je weet wat je precies krijgt. Is de begroting niet binnen uw budget dan gaan we kijken óf en hoe er aangepast kan worden.
 • Nu de werkzaamheden bekend zijn kan er een werkplanning gemaakt worden, zodat alle uitvoerende partijen weten wat er wanneer moet gebeuren;
 • Na uw goedkeuring, geef ik, namens jou, de schriftelijke opdracht aan de uitvoerende partijen. Hierin is precies verwoord welke afspraken gemaakt zijn en wat de werkzaamheden zijn;
 • Ik organiseer voor de start van de bouw een werkbespreking met de uitvoerende partijen, zodat ook zij zich conformeren aan de gemaakte planning en afspraken.

Succesvol jouw huis je thuis maken:

1. Voorbereiding is de sleutel tot succes

2. Voed ons met jouw stukken, wensen, schetsen en plattegronden

3. Zodat jij en wij ons goed kunnen voorbereiden

4. Zonder een echt verkoop gesprek maken we al kennis en starten we een samenwerking op ipv verkoop proces

Keukens
Stijlvol, duurzaam en van hoge kwaliteit

Sanitair
Jouw relaxmoment uitgevoerd in stijlvol design 

 

Tegels
 De finishing touch van elke ruimte, van keramisch tot natuursteen

pexels-max-vakhtbovych-6969869

En meer…
 Ook deuren, vloeren en kasten vind je bij Qoqon

Jouw woonstijl begint in onze studio

Ontdek onze Materialenbibliotheek waar je alles kunt vergelijken – niet alleen voor je keuken maar ook voor sanitair, vloeren en wandafwerking. Kies hoe jij wilt beginnen: met het bepalen van je stijl, het configureren van je keuken / sanitair of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontwerpstijl

Moodboard

Schets jouw idee

Configureren

Ontdek onze studio's

Kom langs

Onze klanten aan het woord:

Hoe wij werken:

 • We werken uitsluitend  met A-merken en hanteren marktconforme fabrieksgaranties.

 • We werken samen met grote aannemers die op kwaliteit sturen en al jaren bouwen op de kwalitatieve producten die we kunnen inkopen en leveren.

 • Als er iets fout gaat – wordt het altijd opgelost.

 • Wij zijn het aanspreekpunt en blijven dat.

 • We helpen je als er iets is, ook in het contact met de leverancier.

qoqon badkamer tegel en keuken
1.258 woningbezitters gingen je al voor!

Veelgestelde vragen...

Dat kan zeker! Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen in één van onze vijf studio’s. Wil je ook graag geadviseerd worden, dan raden wij aan vooraf een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor jou kan nemen.

De duur van een afspraak is zeer divers. Wij plannen per afspraak 1.5 uur in. Heb je jouw gesprek binnen die tijd niet volledig af kunnen ronden? Dan bepaal je samen met de verkoopadviseur hoe jullie het vervolg ingaan. Dat kan via mail, teams, telefoon of middels een vervolggesprek. Aan jou de keuze.

Dat kan zeker! Als je de afspraken combineert zal de ene afspraak in de ochtend plaatsvinden en de andere afspraak in de middag. Een lekkere lunch wordt door ons geregeld.

Hoe meer informatie wij hebben omtrent de ruimte waarvoor je in onze studio komt, hoe passender wij jou kunnen adviseren. Maten en/of maattekeningen van het huis en/of de ruimte zijn een must. Daarnaast is het fijn als wij inzichtelijk hebben waar het leidingwerk zit. Verder kun je uiteraard alles meenemen wat jij aan de adviseur wil laten zien. Bijvoorbeeld moodboards of foto’s van stijlen, kleuren of producten die jij mooi vindt.

De levertijd van een keuken of badkamer is sterk afhankelijk van gekozen producten en merken. Hier kunnen we daarom alleen antwoord op geven zodra bekend is wat de keuzes zijn. Tijdens het adviesgesprek zal de adviseur een indicatie geven. Na het tekenen van de offerte is onze backoffice aanspreekpunt voor vragen over leveren en montage.

Levering van keukens vindt plaats via onze transportpartner Triple-G. Triple-G levert de keuken in één levering uit. Sanitair wordt vaak rechtstreeks op het gewenste adres geleverd. Komt het sanitair bij meerdere leveranciers vandaan, dan kan het zijn dat de goederen in meerdere delen geleverd worden. Levering van sanitair via ons eigen logistieke centrum is ook mogelijk. Met de adviseur kun je bespreken wat het meest praktisch is voor jou.

Wanneer de leverweek voor de keuken bekend is, ontvang je van ons een mail met een voorstel voor levering. Komt dit niet uit? Neem dan even contact met ons op. Dan plannen we een datum in die jou schikt. Sanitair wordt geleverd op de datum die op de orderbevestiging staat.

Indien gewenst kunnen wij ook de montage van de keuken of het sanitair voor jou verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met vakmensen uit ons netwerk. Vraag jouw adviseur(s) naar de mogelijkheden.

Ja, zowel voor de keuken als voor de badkamer vragen wij een aanbetaling van 10% wanneer de bestelling geplaatst is. De overige 90% dient vlak voor levering voldaan te worden. Afwijkende betalingsregelingen zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Hier zijn onze algemene voorwaarden van de consumenten voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier.

Je garantie is afhankelijk van de gekozen producten en merken. Vraag jouw adviseur naar de garantietermijnen. Bij keukens kun je jouw apparaten vaak registreren om jouw garantie te verlengen.

Klaar om met jouw nieuwe woonstijl kennis te maken?

verbouwprocess

Het verbouw stappenplan

Bespaar jezelf talloze uren zoeken op het internet en gebruik ons ideale bouwproces: in 6 stappen je droomhuis!

Voor je kan gaan (ver)bouwen is er vaak evenveel tijd nodig als het verbouwen zelf. Want goed voorbereid is het halve werk, maar zeker ook een stuk minder kopzorgen! Hoe weet je of je niks vergeet? Of heb je vooraf rekening gehouden met bepaalde zaken?