Percy - BlinQ Kozijnen

Wij blinken uit in kozijnen op maat.

BlinQ Kozijnen biedt een hoge kwaliteit maatwerk voor een goede prijs.

Lieke & Dennis

“ Om onze woning beter te isoleren wilde we het glas vervangen. Blijkbaar heeft ook het kozijn invloed op de isolatiewaarde van de woning. Omdat we dan ook nog eens subsidie krijgen bij het vervangen van het glas plus een kozijn, in combinatie met onze spouwisolatie ,hebben we besloten dat allebei aan te pakken.” 

Bart & Antha

Schakelden Percy van BlinQ Kozijnen in om mee te denken met hun verduurzamingsproject

Wil je gaan verbouwen of verduurzamen en...

Vaak horen we dit soort verhalen

“We stellen het onderhoud van onze houten kozijnen elke keer uit. Als de schilder komt geeft hij aan dat het er niet zo goed uit ziet maar  nog wel te repareren is. Ook heb ik het bij een vriend van mij nagevraagd, hij is aannemer. Hij zei dat dit onderhoud waarschijnlijk  uitstel van problemen is. En dat we ook kunnen nadenken over vernieuwen en verduurzamen. wat een keuze… “

Wat zou het een opluchting zijn...

Als er duidelijkheid is in de keuzes en mogelijkheden met een duurzame blik in de toekomst en in je portemonnee. Iemand die met jou mee denkt en passend advies geeft over de lange termijn opties. Er is altijd een houten, aluminium of kunststof kozijnoplossingen voor jou is. En iemand die je de juiste keuze kan laten maken omtrent subsidies. Dat is een win-win!

De problemen liggen vaak niet aan jou!

Het ligt niet aan jou dat de regels zo ingewikkeld zijn qua verduurzaming of dat je niet weet wat de beste oplossing is en wie je nu moet geloven: de schilder, aannemer, of buurman. Je kunt er niks aan doen dat het druk is in de markt en je geen raad weet met de lange levertijden.

MIJN NAAM IS

Percy

BlinQ Kozijnen is een familiebedrijf, gestart in oktober 2020. “Mijn vader komt oorspronkelijk uit de bouw, waar alles nog redelijk ouderwets gaat. Dit wil ik veranderen! door slimmer en leuker met andere bedrijven samen te werken kunnen we onze diensten en producten een stuk scherper en kwalitatiever aanbieden. We importeren geen materialen, dit komt allemaal van Nederlandse bodem. Zo blijft het leuk voor iedereen!”

Keuze in oplossingen en kwaliteit-prijs verhouding

Het is normaal dat je verschillende vakmensen spreekt om de opties te bekijken> Je schilder adviseert dat repareren nog net mogelijk is en dat je dan nog wel twee jaar vooruit kan. De aannemer kijkt praktisch naar je vraag en vertelt dat je bij dit onderhoud ook rekening moet houden bij een aantal andere werkzaamheden, dit komt toch wel prijzig uit! Vakmensen kijken veel vanuit hun eigen perspectief. Hart voor je huis vindt dat dit anders moet! Leer elkaar kennen door je woonwensen te bespreken, opties te bekijken, communiceer transparant over de prijs en meedenk op langertermijn.

 

Uitmuntende kwaliteit voor een scherpe prijs

 Speciaal voor Hart voor je huis hebben wij twee acties waar je van kan genieten. Ben je nieuwsgierig? Kom een keer langs in onze showroom en bekijk de opties voor jouw nieuwe uitbouw, schuifpui of andere verbouwing.

 

Neem een foto’s of een bouwtekening mee van je woning en vertel ons je woonwensen. Dan kijken we samen naar de passende kozijnoplossingen. We geven inzicht in de verschillende prijsklassen waarin uiteenlopende producten vallen. Wij schakelen snel en hebben prima levertijden. Met onze oplossingsgerichte instelling is het onze ervaring dat wij voor iedereen de juiste kozijnen kunnen vinden.

 

 

Schuifpuien

Raamkozijnen en deurkozijnen

Deuren

Speciale Hart voor je huis ACTIE

Gratis upgrade van dubbel naar trippel glas

Waarom kiezen voor BlinQ?

  • Bijzonder maatwerk: afstandhouders van het glas kan je mee laten spuiten in dezelfde kleur als het kozijn. 
  • Maatwerk voor iedereen met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
  • Nederlandse hoogwaardige kwaliteit
  • BlinQ heeft een perfecte samenwerking opgezocht tussen de profielen leverancier en de glas leverancier. Zo kunnen zij voor betere prijzen leveren.
  • Omdat BlinQ kleinschalig is kunnen ze ook snel schakelen en in de prijs scherper zijn.

Veelgestelde vragen...

Bij onze profielen krijg je 5 jaar garantie, en op de kleur zelfs 10 jaar! Het hang en sluitwerk heb je recht op 2 jaar garantie.

Bij BlinQ hebben we een persoonlijke inmeetservice met montage. Zo loopt je geen risico, hoe fijn is dat?

Al onze kozijnen worden in Nederland geproduceerd onder de beste omstandigheden. Hierdoor kunnen wij langdurige garantie bieden op onze producten. We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit, daarom is de kwaliteit die wij hanteren is hoog!

Kozijnen worden op maat gemaakt, zo past deze altijd perfect. Daarom hebben we geen voorraad. Al onze producten zijn maatwerk en worden speciaal voor de klant geproduceerd. Hierdoor zorgen wij dat altijd alles perfect past. 

Zeker! Wij hebben een showroom in Boven-Leeuwen. Dit ligt tussen Tiel en Nijmegen. In onze showroom zijn alle materialen zichtbaar, en hebben wij meerdere voorbeelden van kozijnen. Voel het verschil in kunststof of aluminium. We nemen uitgebreid de tijd je, zo kun je uiteindelijk een passende beslissing maken voor in jouw situatie. 

Door alle mogelijke materialen te verkopen en te monteren, kunnen wij een eerlijk beeld geven over de voor en nadelen van de verschillende materialen. Zo kunnen wij altijd aan de wensen van de klant voldoen.

Wil je je net als Percy Verploeg van BlinQ Kozijnen als professional aansluiten bij Hart voor je Huis?