OH NEE...

Wat te doen bij Lekkage?

VERBOUWKENNIS & VERBOUWKOSTEN

Op een lekkage zit je natuurlijk echt niet te wachten. Ze zijn ook nog eens heel moeilijk om op te sporen. Daarom help ik je graag een handje! Check hier wat je in die situatie het beste kan doen!

bouwbegeleider verbouwen

Lekkages opsporen is het lastigste wat er is

Waar een druppel water uit het plafond valt, kan een lekkage al vier meter verder een oorzaak hebben. Maar gelukkig kan met de juiste apparatuur een lekdetectie specialist de oorzaak opsporen. Dit gaat door middel van vocht- en warmte meters.

bouwbegeleider verbouwen

Waar moet je rekening mee houden bij het aanpakken van een lekkage?

Om een lekdetectie specialist in te schakelen, ben je ongeveer €69,- per uur kwijt. Maar schakel hem gelijk in zodra je een lekkage hebt. Zo kan je hem het snelst verhelpen en kan het niet nog erger worden.

 

Een lekkage is een scheurtje of een breuk in een van je leidingen. Zo kan het water uit de leiding heel makkelijk uit de leiding komen en in de muren of het plafond trekken.

Vakman regelen

Tijdens de verbouwing kan er vanalles gebeuren! Heb je hulp nodig? Bekijk onze professionals, met hun hulp zorg je dat het goed komt!

hulp bij verbouwen

Maar hoe kan je dit voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen zeggen wij altijd maar. Dus hier een aantal tips hoe je het beste een lekkage kunt voorkomen:

Ontdek het Verbouw Stappenplan

Josha-Prins-Hart-voor-je-Huis

Josha Prins

"Ik neem je graag mee door het ideale verbouwproces, zodat je niet alleen van de voorbereiding en het eindresultaat blij wordt, maar ook van het verbouwproces"

Deel deze pagina:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp