Dit is dé tip,

voor een succesvolle verbouwing!

Niet weten waar je precies moet beginnen met je verbouwing is heel normaal. Heel veel mensen hebben er last van. Anders zou dit platform niet bestaan toch 😉

Maar, er zijn ook mensen die er juist heel erg veel van weten en je graag willen helpen; een bouwbegeleider! Ze staan voor je klaar vanaf ver voor de verbouwing tot aan de oplevering en daarna. Wil jij weten wie dit zijn en hoe je ze in kan schakelen? Lees dan dit artikel!

Het meeste werk zit voor de verbouwing begint. Dat klinkt misschien raar, maar het is wel zo.

Bekijken wat je precies wilt, hoe je dat voor elkaar moet krijgen en wie je daarvoor nodig hebt neem erg veel tijd in beslag. Het is ook erg belangrijk dat je dit goed doet! Een goede voorbereiding is namelijk de sleutel tot een succesvolle oplevering. 

Een bouwbegeleider kan je daarmee helpen, die is namelijk de spil in het netwerk. Het gehele proces wordt begeleidt, van A tot Z en verder!

Een bouwbegeleider is zeker geen overbodige luxe

Deze heeft namelijk een netwerk die hij of zij kan inzetten voor jouw verbouwing. Hij of zij controleert prijzen, of deze wel of niet reëel zijn. Maar let ook op of het werk naar behoren wordt gedaan. Doordat de bouwbegeleider al is betrokken bij de voorbereiding, is er een onpartijdige kracht aanwezig die alles strak kan trekken en ervoor kan zorgen dat alles op rolletjes verloopt. 

 

Ook neemt een bouwbegeleider het merendeel van de communicatie met het bouwteam over. Deze communicatie verloopt vaak erg stroef en het is daarom juist fijn om dit uit handen te geven, bij iemand die je vertrouwd. Hier valt een stukje aansturing ook onder. Hij of zij kan het aangeven wanneer iets niet helemaal goed gaat en het bouwteam weer de goede richting op duwen. Dit hele stukje wordt professioneel ingevuld en dat geeft voor jou, als opdrachtgever een hele hoop rust. Je hoeft je niet meer druk te maken of alles wel goed gaat, want je kan er op vertrouwen dat dat gebeurt.

Maar waarom zou je nu precies een bouwbegeleider inhuren? Je kan ook zelf veel tijd vrij maken en alles oppakken?

Nou, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hieronder een aantal feitjes over waarom een bouwbegeleider het waarschijnlijk beter kan invullen:

Je zou denken: is dat niet duur en nog een extra kostenpost op de toch al dure verbouwing? Tuurlijk, het inschakelen van een bouwbegeleider kost geld – vaak tussen de 5-10% van de bouwsom. Besef je echter alleen een aantal dingen:

Wil je meer weten over bouwbegeleiders en er misschien een spreken? Klik dan op deze link!

Neem een voorproefje op wat een bouwbegeleider kan doen door de VerbouwApp checklists te gebruiken – goedgekeurd door onze eigen bouwbegeleiders.

Begeleiding nodig bij je verbouwing?

Check de checklists in de VerbouwApp of maak kennis met onze bouwprofessionals

Aan de slag met je verbouwing?

Maak een vliegende start met je verbouwplannen:

Of doe de VerbouwScan en kijk hoe goed je bent voorbereid voor je verbouwing.
Josha-Prins-Hart-voor-je-Huis

Josha Prins

"Ik neem je graag mee door het ideale verbouwproces, zodat je niet alleen van de voorbereiding en het eindresultaat blij wordt, maar ook van het verbouwproces"

Deel deze pagina:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ontdek het Verbouw Stappenplan