TIPS OVER

Asbest verwijderen

VERBOUWKENNIS & VERBOUWKOSTEN

Je komt asbest nog best vaak tegen. Dus als je het hebt, hoef je je zeker niet te schamen. Het is even iets waarvan ik zelf ook niet zo goed zou weten wat ik zou moeten doen. Gelukkig heb ik allerlei tips & tricks verzameld in hoe je dit het beste kan aanpakken!

Vooral in jaren ’30 woningen komt asbest nog vaak voor.

Maar ook wanneer je schoorsteenkanalen gaat weghalen, achter Cv-installaties of onder oud tapijt. In sommige gevallen mag je het zelf verwijderen. Hier moet je dus even goed te regelgeving voor checken. Tot 35 m2 mag je het zelf verwijderen. Maar het is groter dan 35 m2 of is het een schoorsteenkanaal, dan mag je het asbest niet zelf verwijderen.

Het professioneel laten weghalen van asbest komt met een kostenplaatje. En die is helaas niet klein. Wat er gebeurt wanneer je het professioneel laat weghalen is het volgende:


Specialist regelen

Heb je een specialist nodig voor het verwijderen van asbest? Boek deze dan via de VerbouwApp! Er staan meer dan 10.000 loodgieters, timmermannen, stucadoors en nog veel meer vakmensen voor je klaar voor een vaste prijs!

vakmensen verbouwen hulp

Het klinkt allemaal erg lastig en dat vind ik zelf ook

Om je een kostenplaatje te geven, leg ik het hieronder uit:

Om alles goed onder controle te houden kan je een asbestspecialist inschakelen. Deze gaan gemiddeld voor €49,- per uur. Klik hier om iemand in te schakelen.

 

Heb ik je zo goed geholpen? Laat het weten in de reacties!

Mocht je nog vragen hebben, geen probleem, stel ze gerust. En ik zal mijn uiterste best doen om ze zo goed mogelijk te beantwoorden!

Aan de slag met je verbouwing?

Maak een vliegende start met een van onze pro’s!

Aan de slag met je verbouwing?

Maak een vliegende start met je verbouwplannen:

Of doe de VerbouwScan en kijk hoe goed je bent voorbereid voor je verbouwing.

Ontdek het Verbouw Stappenplan