ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JOUW

nieuwe CV-ketel!

VERBOUWKENNIS & VERBOUWKOSTEN

Een CV-ketel gaat altijd kapot, midden in de winter. Hoe irritant! Daarom vind je in dit artikel allerlei tips die je nodig hebt om dit te voorkomen en als het nodig is op te lossen!

De nummer 1 tip die ik je kan geven, is voorkom dit allemaal!

Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt zeker ook voor een CV-ketel. Dit kan je al doen met een cv-onderhoudsabonnement. Net als ieder ander mechanisch apparaat, heeft je CV-ketel af en toe ook een APK keuring nodig 😉 Gelukkig bestaan er bedrijven waar je zo’n abonnement al kan afsluiten voor €15,- per maand. En dat kan je een hele hoop hoofdpijn schelen.

Is er iets kapot gegaan binnen een korte tijd, check dan even of dit nog wordt gedekt onder de garantie op je CV-ketel van de fabrikant. Wie weet, zit je nog net in de garantieperiode en kan het zo worden opgelost.

Kies de juiste capaciteit voor jouw CV-ketel

Hoeveel warm water heb je eigenlijk nodig? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen. Heb je 1 of 2 badkamers, met hoeveel gebruik je warm water tegelijkertijd, heb je een regendouche? Ga even goed na of je een grootverbruiker van warm water bent, of juist niet. Hierdoor kan je je CV-ketel namelijk aanpassen, zodat hij precies goed bij jou past. Dit kan je doen door even in overleg te gaan met je loodgieter of sanitairleverancier. Zij hebben er immers meer verstand van en kunnen jou zo goed helpen om de juiste capaciteit te kiezen.

Vakman regelen

Heb je een vakman nodig voor een klein klusje? Boek deze dan via de VerbouwApp! Er staan meer dan 10.000 loodgieters, timmermannen, stucadoors en nog veel meer vakmensen voor je klaar voor een vaste prijs!

vakmensen verbouwen hulp

Kosten nieuwe CV-ketel

Gemiddeld kost een CV-ketel zo’n €1.500,- tot €3.000,-

Om hem te installeren ben je ongeveer €500,- tot €1.000,- Dit bedrag is berekend door het uurtarief van een CV-monteur. Deze hebben gemiddeld een uurtarief van €50,- tot €79,-

Ben je nog op zoek naar een CV-monteur? Klik dan hier en ga naar de VerbouwApp, waar je een CV-monteur kunt boeken binnen 1 minuut!

 

Heeft je CV-ketel een storing? Dan kan je zelf ook snel kijken of je hem kan resetten. Soms kan het al helpen om hem even uit te zetten voor 10 seconden. Dat scheelt je weer een belletje met de loodgieter 😉

Budgetbewaking

Bewaak je verbouwkosten. Vul het verbouwbudget in en houd de kosten bij, zo sta je niet voor verrassingen!

zoekmachine verbouwkosten verbouwkosten budget bewaking verbouwing

Ontdek het Verbouw Stappenplan

Group 4@3x

Ook jouw verbouwing in 1x goed opgeleverd binnen tijd & budget?

Download de VerbouwApp, jouw toolkit voor een succesvolle verbouwing:
  • Zet alle werkzaamheden in de app
  • Voeg datum, bestanden en/of uitvoerders toe
  • Maak een professionele balkenplanning in 1 klik
  • Ontdek prijsindicaties van verbouwkosten
  • Houd je budget bij met geschatte en daadwerkelijke kosten

8.314 woningeigenaren gingen je al voor!

Group 4@3x
verbouwapp-desktop-mobile
verbouwapp-desktop-mobile
Josha-Prins-Hart-voor-je-Huis

Josha Prins

"Ik neem je graag mee door het ideale verbouwproces, zodat je niet alleen van de voorbereiding en het eindresultaat blij wordt, maar ook van het verbouwproces"

Deel deze pagina:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp