Wat zijn de kosten van een

Betonvloer in je Badkamer

VERBOUWKENNIS & VERBOUWKOSTEN

Eindelijk! Je hebt uit al die vloeren, een mooie vloer gekozen voor je badkamer. De vloer in je badkamer kan een groot verschil maken voor de gehele uitstraling. Wanneer je vloer en de rest van je badkamer goed op elkaar afgestemd zijn, past het helemaal! Maar hoe ga je daarmee aan de slag? En wat kost dat nu precies? Dat lees je hier.

De kosten voor het laten storten van een betonvloer in je badkamer ligt tussen de €30 en €125 per m2.

Hier kan je een betonspecialist voor inhuren en die kosten zo’n €49,- per uur. Via de VerbouwApp kan je een betonspecialist inhuren. Klik op deze link om dit te bekijken!

Als je een betonspecialist inhuurt, is het altijd fijn om wat kennis achter de hand te hebben voor wanneer hij/zij begint. Hier zijn een aantal handige weetjes:

Maar nu hoor ik je denken; “eigenlijk wil ik wel vloerverwarming in mijn badkamer…”

En ik geef je zeker geen ongelijk! Vloerverwarming is een luxe in je badkamer en iets waar je vroeg in de ochtend, maar ook zeker in de late avond profijt van zal hebben. Voor je badkamer kan je kiezen voor een elektrische of een warmwater vloerverwarming. Hier zijn een aantal dingen waar je aan moet denken bij vloerverwarming in je badkamer:

Je vloerverwarming aansluiten op de CV-retourleiding kost maximaal €1000,- Een elektrische vloerverwarming kost gemiddeld €350 tot €700,-

In beide gevallen kan je een vloerverwarmingsspecialist inschakelen. Deze kost gemiddeld €75,- per uur. Heb je er nog geen eentje? Klik dan hier en schakel hem in!

Al met al is het aan jou om te bekijken of de vloerverwarming die je wilt in je budget past. Hij past in ieder geval onder een betonvloer!

Wil je hulp voor het omgaan met je verbouwbudget? Neem dan even een kijkje in de VerbouwApp! De budgetfunctie helpt je, jouw budget te bewaken tijdens een verbouwing.

Aan de slag met je betonvloer?

Maak een vliegende start met een van onze pro’s!

Aan de slag met je betonvloer?

Maak een vliegende start met je verbouwplannen:

Of doe de VerbouwScan en kijk hoe goed je bent voorbereid voor je verbouwing.

Ontdek het Verbouw Stappenplan