Een kluswoning kopen: zo pak je het goed aan

Een verbouwing kan veel of weinig werk om handen hebben. Afhankelijk van de grootte van de verbouwing is de rol van de aannemer groter, of kleiner. Maar wanneer heb je wel, en wanneer heb je geen aannemer nodig? 

Josha Prins > 3 aug

De kluswoning: bij de een gaat het hart sneller kloppen, terwijl bij de ander de rillingen over de rug lopen. Het moet je ding zijn, maar als het dat is, kan het een oh-zo-mooi project zijn! Flink klussen natuurlijk, maar de eindresultaten… Die mogen er zijn!

Het ideale bouwproces...

Het kopen van een klushuis staat gelijk aan het kopen van een gigantisch project. En zo’n project vraagt om de nodige voorbereiding. Een oersterk plan waardoor je zeker weet dat je alle mogelijkheden uit die ruwe parel haalt en altijd even terug kunt blikken waar je nu precies naartoe aan het werken bent.

Het verbouwplan voor jouw klushuis

Dit plan wordt ook wel het verbouwplan genoemd. Een verbouwplan haalt twijfels uit de lucht, brengt alle te nemen stappen in overzicht en zorgt ervoor dat je precies weet wat je moet doen om het gewenste eindresultaat te behalen. Of je nu zelf aan het klussen gaat, of de aannemer aan het werk zet.

Hulp bij wensen bepalen

Wil je hulp bij het bepalen en uitwerken van jou woonwensen? Zo ben je bewust van elke keuze en heb je een concreet plan om naartoe te bouwen. Bekijk al onze professionals, met hun maak je jouw verbouwing tot een succes!

Hulp bij wensen bepalen verbouwen

Bas en Britt gingen je voor bij Flipd: Jaren ’90 huis moderniseren

Bas en Britt kochten een oude jaren ‘90 woning waar zo’n beetje alles wel vervangen moest worden. Ruimte was er genoeg, maar hoe zouden ze er voor kunnen zorgen dat dit verouderde huis een gezellige en moderne woning wordt?

 

 

Het oude penthouse heeft een gigantisch aantal vierkante meters. Geweldig leuk natuurlijk, maar wat doe je met al die ruimte?! Juist: je visualiseert alle mogelijke ideeën, en stelt op basis hiervan een sterk verbouwplan op. ‘Loze’ ruimtes werden opgevuld met een openhaard of zithoek, deuren werden verwijderd om optisch ruimte te creëren en twee kleine slaapkamers werden samengevoegd tot grote masterbedroom.

Binnen budget door een goed plan

Binnen een paar maanden was de hele verbouwing klaar! Het mooiste? Door goed te plannen, hebben Bas en Britt de hele verbouwing uit hun verbouwdepot kunnen betalen. Heerlijk toch?

Lees hier hun hele verhaal. 

Deze wensen
wil je uitwerken

Maak zelf een verbouwplan: Start handig met 17 to-do's in de kant-en-klare checklists in de VerbouwApp! Zo denk je vooraf je verbouwing overal over na en krijg je achteraf geen spijt! Samengesteld door onze verbouw expert, toepasbaar op elke verbouwing. Ook die van jou…

verbouwapp checklists verbouwing juridisch voorbereiding
Group 4@3x

Ook jouw verbouwing in 1x goed opgeleverd binnen tijd & budget?

Download de VerbouwApp, jouw toolkit voor een succesvolle verbouwing:
  • Zet alle werkzaamheden in de app
  • Voeg datum, bestanden en/of uitvoerders toe
  • Maak een professionele balkenplanning in 1 klik
  • Ontdek prijsindicaties van verbouwkosten
  • Houd je budget bij met geschatte en daadwerkelijke kosten

8.314 woningeigenaren gingen je al voor!

Group 4@3x
verbouwapp-desktop-mobile
verbouwapp-desktop-mobile

Het ideale bouwproces...

Josha-Prins-Hart-voor-je-Huis

Josha Prins

"Ik neem je graag mee door het ideale verbouwproces, zodat je niet alleen van de voorbereiding en het eindresultaat blij wordt, maar ook van het verbouwproces"

Deel deze pagina:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *