Verbouwplan voor een speciale verbouwingen: zo pak je ze aan

Een verbouwing kan veel of weinig werk om handen hebben. Afhankelijk van de grootte van de verbouwing is de rol van de aannemer groter, of kleiner. Maar wanneer heb je wel, en wanneer heb je geen aannemer nodig? 

Josha Prins > 3 aug

Stel je voor: je bent na jaren nog steeds helemaal verliefd op je huidige woning. De buren zijn inmiddels vrienden, de supermarkt heeft het brood ‘s ochtends al voor je klaarliggen, en verhuizen is logischerwijs een no-go geworden. Maar toch schort er aan mogelijkheden binnen je huidige woning: er is een speciale verbouwing nodig, en een verbouwplan!

Het ideale bouwproces...

 

Stel je voor: je bent na jaren nog steeds helemaal verliefd op je huidige woning. De buren zijn inmiddels vrienden, de supermarkt heeft het brood ‘s ochtends al voor je klaarliggen, en verhuizen is logischerwijs een no-go geworden. Maar toch schort er aan mogelijkheden binnen je huidige woning: er is een speciale verbouwing nodig.

Bestaande woning verbouwen

Misschien heb je besloten een nagelstudio aan huis te starten, verwacht je een gezinsuitbreiding, wil je een muziekstudio in de achtertuin of is het simpelweg hoog tijd om jullie oude pareltje te vernieuwen en verduurzamen. Sommige projecten vragen om meer dan een standaard verbouwing- en dus ook om meer dan de standaard aanpak.

Zeker voor dit soort grote, woning-veranderende projecten is een oersterk verbouwplan van groot belang. Een verbouwplan haalt twijfels uit de lucht, brengt alle te nemen stappen in overzicht en zorgt ervoor dat je precies weet wat je moet doen om het gewenste eindresultaat te behalen. Of je nu zelf aan het klussen gaat, of de aannemer aan het werk zet.

Hulp bij wensen bepalen

Wil je hulp bij het bepalen en uitwerken van jou woonwensen? Zo ben je bewust van elke keuze en heb je een concreet plan om naartoe te bouwen. Bekijk al onze professionals, met hun maak je jouw verbouwing tot een succes!

Hulp bij wensen bepalen verbouwen

Deze familie in Beverwijk ging je voor: een extra woning in de voortuin

De aanvraag voor een verbouwplan van deze familie in Beverwijk was wel heel leuk: ze woonden met z’n drietjes in een ruime woning, en de dochter heeft speciale zorg en begeleiding nodig. Toch wilde de dochter graag op zichzelf wonen. De oplossing? Een extra, op zichzelf staande woning in de voortuin! 

Maar dat is zo makkelijk nog niet. Veel eisen op een klein oppervlak vraagt om de nodige creativiteit. Én een oersterk verbouwplan natuurlijk!

De garage van de woning werd omgebouwd en een extra uitbouw zorgde voor meer vierkante meters. Een badkamer met bad, een slaapkamer, een keuken, zithoek, een tafel om aan te werken én een kleine garage voor de aangepaste fiets: er werd aan alles gedacht. En dit alles in de kleurrijke stijl die past bij de toekomstige bewoonster. 

 

Meer projecten van Flipd bewonderen? Bekijk de projecten van Flipd.

 

Met een beetje creativiteit is álles mogelijk!

VerbouwScan

Hoe goed ben jij voorbereid op je verbouwing? Doe de online verbouw scan en ontvang concrete tips!

verbouw scan tips en stappenplan
Group 4@3x

Ook jouw verbouwing met verbouwplan in 1x goed opgeleverd binnen tijd & budget?

Download de VerbouwApp, jouw toolkit voor een succesvolle verbouwing:
  • Zet alle werkzaamheden in de app
  • Voeg datum, bestanden en/of uitvoerders toe
  • Maak een professionele balkenplanning in 1 klik
  • Ontdek prijsindicaties van verbouwkosten
  • Houd je budget bij met geschatte en daadwerkelijke kosten

8.314 woningeigenaren gingen je al voor!

Group 4@3x
verbouwapp-desktop-mobile
verbouwapp-desktop-mobile

Het ideale bouwproces...

Josha-Prins-Hart-voor-je-Huis

Josha Prins

"Ik neem je graag mee door het ideale verbouwproces, zodat je niet alleen van de voorbereiding en het eindresultaat blij wordt, maar ook van het verbouwproces"

Deel deze pagina:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *