Betrouwbare antwoorden op al jouw vragen over verbouwen.

VerbouwMaatje is Google 2.0 als het gaat om betrouwbare informatie. Verbouw slim en kom alles te weten over het juiste proces, kosten en vakmannen en planning.

Logo Paars

VerbouwMaatje

Stel jouw vraag aan VerbouwMaatje. Chat 24/7 met onze online verbouw assistent. Vraag bijvoorbeeld: ‘Kan ik bij jullie een vakman inhuren?’ of ‘Hoeveel kost een uitbouw ongeveer?” Klik op VerbouwMaatje rechts onderin en start de chat. 

ONTDEK

Zo werkt VerbouwMaatje

VerbouwMaatje

Helpt je met het nemen van de juiste keuzes door betrouwbare informatie te geven op jouw vragen. Verbouwmaatje staat 24/7 voor je klaar, dus ben je een keer tot diep in de nacht aan het zoeken, dan helpt VerbouwMaatje je graag. Hij heeft kennis van >750 verbouw onderwerpen de kosten. Ook verrast hij je met handige tips waar je op kunt letten.

 

Komt VerbouwMaatje er niet uit? Dan wordt je direct verbonden met een live verbouwexpert die je verder helpt met je (verbouw-)vraagstukken.

Zo maak je jouw verbouwing tot een succes!

Vraag bijvoorbeeld:

  • Wat zijn stelposten?
  • Hoe vind ik een vakman
  • Heb je  informatie over vergunningen? 
  • Wat zijn de juiste verbouw stappen?
  • Wat zijn de kosten om een keuken te verbouwen?
  • Hoe plan je een verbouwing?
  • Mag ik bouwen zonder vergunning?

Voorkom uren Googlelen en pak de assistent die altijd voor je klaar staat tijdens je verbouwing. Dankzij VerbouwMaatje heb je:

Logo_Middel

Schrijf je nu in en krijg
direct antwoord op al jou verbouw vragen
voor zowel de beginnende als ervaren verbouwer.

Veelgestelde vragen...

Ons Hart voor je Huis team staat klaar voor jou! Bekijk hieronder onze antwoorden.

VerbouwMaatje is een helper die 24/7 voor je klaarstaat! De chatbot heeft antwoord op bijna al je vragen. Hij weet meer dan 750 verbouwkosten en heeft ontzettend veel tips. Als je dus een snelle vraag hebt of graag de kosten ergens van wilt weten, dan is hij je beste vriend 😉

VerbouwMaatje is dit jaar helemaal gratis. Dus probeer hem nu uit!

Een eigen VerbouwMaatje? Volg dan onze stappen!

 

Toegang: Gelukkig is VerbouwMaatje erg toegankelijk. Je hoeft er helemaal niets voor te doen! Je kan VerbouwMaatje overal op de website vinden. Kijk maar rechtsonder je scherm, en daar is hij.

 

Het gebruik: Het chatten met VerbouwMaatje is erg makkelijk. VerbouwMaatje weet het meeste van iedereen hoe veel het kost om bijvoorbeeld je keuken of badkamer te verbouwen. Om je het beste op weg te helpen stelt VerbouwMaatje een aantal vragen aan je om zo het beste antwoord te geven. Hij zal bijvoorbeeld vragen wat je wilt weten, verbouwkosten, tips, maar hij kan je ook doorsturen naar onze verbouw-expert als je dat liever wilt.

 

De tips en tricks: Je kan voor bijna alles bij VerbouwMaatje terecht. Van iedereen die werkzaam is bij Hart voor je Huis, weet VerbouwMaatje het meeste! Ook staat hij 24/7 voor je klaar, dus ben je een keer tot diep in de nacht aan het zoeken, dan helpt VerbouwMaatje je graag. Hij weet over meer dan 750 verbouw onderwerpen de kosten maar heeft daar ook handige tips bij waar je op moet letten. Zo weet je nog meer en ben je nog zekerder van je verbouwing.

VerbouwMaatje is voor iedereen die gaat verbouwen of er al midden in zit! Hij staat gratis en voor niets voor iedereen klaar en laat niemand in de steek. Met de kennis van VerbouwMaatje ga je nog zekerder het gesprek in met je aannemer of met vakmannen. Nu weet jij waar zij het over hebben en kan je jouw standpunten nog beter geven.

Herken je dit: allerlei vragen over je verbouwing, maar je wilt je aannemer of je vakman niet lastig vallen. Of zijn ze super slecht bereikbaar? VerbouwMaatje is altijd goed bereikbaar en staat altijd voor je klaar. Ook als hij je vraag even niet kan beantwoorden, komt hij snel bij je terug met een antwoord waar je wat aan hebt.

Niet meer eindeloos zoeken en Googelen over hoe duur kost dit en hoeveel kost dat. VerbouwMaatje weet het allemaal en geeft je er ook nog eens tips bij. Kom je er ook even niet uit hoe je nu die dakkapel moet aanpakken? Dan verwijst VerbouwMaatje je door naar het artikel die daar het beste bij past. Het is je beste vriend die je altijd op weg wilt helpen.

Persoonlijk advies vóór tijdens en na je verbouwing?

Start vandaag met jouw VerbouwMaatje!